Bierbrouwende Kudelstaartse bankier in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag was het oud-docente Engels Els Verlaan die kwam vertellen dat ze eigenlijk niet zo goed was in talen.  “Dat ik docente Engels ben geworden is dan ook wel frappant”, aldus de Kudelstaartse. Zij is een liefhebber van accordeonmuziek en bespeelt de ‘trekzak’ al 25 jaar. Nog niet zo lang geleden heeft zij het onderwijs vaarwel gezegd en is directeur geworden van Verlaan Verhuur. “Het bedrijf liep al goed, maar het is leuk om dingen te verbeteren”, vertelde Verlaan, die zichzelf als vrolijk, een doener en een mensen-mens omschreef.

Ook Els is op zoek gegaan naar een nieuwe schakel aan de ketting. Zij heeft Paul Buck gevraagd komende maandag aan te schuiven in de studio. “Paul is een goede vriend uit Limburg en is in Kudelstaart een bierbrouwerij gestart. Daarnaast runt Buck een interne bank van een grote Amerikaanse multinational. Zij wil van de 234e gast graag weten hoe het is om als Limburger hier te settelen. Deze en nog vele andere vragen zullen aanstaande maandag 3 december aan Paul Buck worden voorgelegd vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 november 2018 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×