'Echt Esther' in gesprek met Kees Alders

Het boek ‘De wereld vóór God – Filosofie van de oudheid’ is het eerste boek van Kees Alders waarin de gehele filosofie van de oudheid op een vlotte en buitengewoon toegankelijke manier wordt besproken en uitgelegd.

Kees Alders is zelfstandig webdesigner en columnist voor Sargasso.nl en Joop.nl. Een boek schrijven is wel iets anders dan een column. Esther is nieuwsgierig voor wie Kees de filosofie van de oudheid wilde beschrijven. Want hoe kom je op het idee? Met welke filosoof uit de tijd voor God voelt Kees de meeste binding? Kan dat wel met mensen die in een totaal andere tijd leefden? We gaan erover filosoferen. Heb jij zelf een vraag voor Kees? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 december 2018 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×