Milieuhelden gaan plasticvissen op Westeinder

Afgelopen vrijdag waren 4 milieuhelden te gasten in de studio. Dim, Diego, Luc en Isa zitten in groep 8a van de OBS Samen Een en zij zijn met hun klas door de gemeente Aalsmeer verkozen tot Milieuhelden. Vrijdag vertelde hoe ze met de hele klas ideeën hebben uitgewerkt om het milieu te helpen. Eén van hun ideeën was om plastic te gaan vissen in de Westeinderplas, hiermee won ze de Milieuhelden prijs. In het voorjaar van 2019 gaan ze samen met de organisatie Plastic Whale de Westeinderplas op om plastic te gaan vissen. De komende tijd gaan ze kijken hoe ze geld kunnen inzamelen zodat iedere maand een school of klas ook plastic kan gaan vissen op de Westeinderplas zodat ze met elkaar het schoon houden. Ze deden ook nog oproep hiervoor, dit alles is terug te luisteren via radioaalsmeer.nl

Aankomende vrijdag komt het team Let’s Go even bij van alles Sinterklaasactiviteiten, de vele pepernoten, chocoladeletters en alle cadeautjes. Maar niet getreurd Kim, Jonas en Laurens hebben wel gezorgd voor een heel gezellig muziek uur met jouw favoriete nummers. Het kan zelfs zijn dat je nog een verdwaalde sinterklaashit voorbij hoort komen.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.

 

Foto: milieuhelden Dim, Diego, Luc en Isa

Gepubliceerd: 3 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×