Een kerstige ‘Mark en Eric Show’

Vrijdag een speciale kerstshow met Mark en Eric! Ook zal er, ondanks dat Sinterklaas dan al het land uit is, nog even verder gedicht worden, want ook dit jaar zal Erna Kuin haar eindejaarsgedicht voordragen. Als dichtvirtuoos heeft zij alle hoogte- en dieptepunten van Aalsmeer weten te verwerken in een komisch gedicht.

Onder het genot van passende december hitjes zal kok Jordy Schenkius je bijpraten over dé kerstdiner tips van 2018. Het wordt een unieke show, want voor het eerst zal er ook een VIP-gast aanwezig zijn in de show. Frans Sparnaaij kocht op Veiling Kudelstaart Voor Kudelstaart ‘onbeperkt toegang tot de microfoon van de Mark & Eric Show’… Dat belooft wat!

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 3 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×