'Vrijdagavondcafé enthousiast het 6e jaar in

Afgelopen vrijdag vierden de makers van het radioprogramma Vrijdagavondcafé samen met Sint en zijn Pieten het 5 jarig jubileum. Het was exact 5 jaar geleden dat deze bekende Aalsmeerse Sint op de startknop drukte bij presentator Ron Leegwater en zijn radioteam. Alle vaste gasten en een aantal enthousiaste luisteraars waren naar de studio gekomen om het mee te vieren.

Het programma kent vele vaste onderdelen en items en daar werd gezamenlijk nog eens op teruggeblikt. En Sint en Hoofdpiet deden mee aan het hilarische radiospelletje Soundmemory waarbij Piet de mok met zijn hele naam erop won.

Het team van Vrijdagavondcafé gaat er ook in dit 6e jaar enthousiast tegenaan en blijft het gezellige radiocafé op de vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur nog vele jaren maken.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Ron Leegwater (Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 3 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×