Radio Aalsmeer live vanaf kerstmarkt

Aankomende zaterdag organiseert Lions Ophelia weer een gezellige kerstmarkt bij de Historische Tuin. Ook dit jaar is er een goed doel verbonden aan deze dag, namelijk Verpleeghuis Rozenholm Aalsmeer. Naast de vele kraampjes, hapjes en drankjes zullen diverse koren optreden.

Radio Aalsmeer is van 10.00 tot 17.00 uur ook weer aanwezig om u thuis een sfeerimpressie te geven van deze dag. Sem van Hest presenteert vanaf 10.00 uur ‘Sem Op Zaterdag’ vanaf deze sfeervolle locatie, gevolgd door ‘Hartelijk Zaterdag’ met Koen Overbeek en Margret van der Meer. Vanaf 14.00 uur nemen Cock Bareuh en Anita Klomp, bekend van het programma ‘ Jukebox’  het stokje op locatie over. Mariëlle Wegman sluit de dag af met haar programma ‘Ga toch Wegman’.

 

Gepubliceerd: 3 december 2018 om 22:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×