Internationale deelname sjoeltoernooi

Het 38e koppeltoernooi van Sjoelclub Aalsmeer kende een deelnemersveld van 51 teams met zelfs internationale deelname. Voor de 4e keer waren er ook enkele Zweedse deelnemers aanwezig, die ditmaal gekoppeld waren aan een Nederlandse partner. De winst ging zoals verwacht naar de Nederlands koppelkampioenen Tim van Sommeren en Ronald Polman. Op de tweede plaatse Dick Eijlers en Johan Klefelt (Zwe) en Jacqueline Heijnis en Jan Drent eindigde als derde. De tweelingzusjes Petra en Elisa Houweling veroverden de eerste plaats in de B-Klasse.

Donderdag 8 november was er in Amsterdam een World Cup Try Out Toernooi bij E.A.S.V. De Aalsmeerder Patrick Haring won deze challenge met 6-4 van Eric Roosendaal, voor Michel Terwijn uit Almere.

Aanstaande donderdag 15 november is de volgende competitieavond. Om 20 uur wordt er gestart in het Dorpshuis in Kudelstaart.
Nieuwe leden zijn uiteraard ook van harte welkom. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u gewoon op 15 november naar het Dorpshuis komen of u van tevoren aanmelden via de website www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Foto: winnaars in het midden Tim van Sommeren (l) en Ronald Polman (r)

Gepubliceerd: 11 november 2018 om 20:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×