Automobilist rijdt stoplicht omver

Zondagavond 11 november is rond 23.30 uur op de N196 nabij de Aalsmeerderbrug in Aalsmeer een automobilist tegen een verkeerslicht gereden. Bij dit eenzijdige ongeval is zowel de auto als het verkeerslicht zwaar beschadigd geraakt. De eveneens opgeroepen brandweer hoefde niet in actie te komen. De bestuurder kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

Getuigen die het ongeval zagen gebeuren meldden dat de bestuurder aanvankelijk de benen wilden nemen. “De persoon van de auto die tegen het stoplicht is gereden, wilde vluchten,” zei een getuige. “Even later kwam hij toch terug en werd aangehouden.”

De oorzaak van het ongeval is onbekend en wordt onderzocht door de politie.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Gepubliceerd: 12 november 2018 om 11:24 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×