Lintjes voor vier vrijwilligers brandweer

Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de Aalsmeerse brandweer op 8 november reikte burgemeester Jeroen Nobel koninklijke onderscheidingen uit aan vier vrijwilligers. Andrew Pommerel, Marco Boothof en John Grootscholten kregen een lintje, omdat ze al 20 jaar vrijwilliger bij de brandweer zijn. Clustermanager Wilfred van Randwijk werd onderscheiden, omdat hij naast beroeps ook al 25 jaar vrijwilliger bij de brandweer is. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Naast lintjes werden er diploma’s uitgereikt en jubilarissen in het zonnetje gezet.

Altijd paraat
In zijn toespraak bedankte burgemeester Nobel de brandweermannen namens het gemeentebestuur en alle Aalsmeerders voor het feit dat zij altijd paraat staan voor de veiligheid van Aalsmeer. “Dit jaar is de brandweer al 300 keer in actie gekomen. Het is zwaar werk en vraagt veel tijd en inzet. Je moet blijven oefenen en altijd op elkaar kunnen rekenen. De onderscheiden brandweermannen zijn kundig en breed inzetbaar. Daarbij zijn ze zeer betrokken en gemotiveerd. Dat geldt overigens voor het hele korps.” De burgemeester zei trots te zijn op het Aalsmeerse brandweerkorps dat nog steeds draait op vrijwilligers.

Gepubliceerd: 12 november 2018 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×