Popquiz Aalsmeer in "De Oude Veiling"

Woensdagavond 19 december kan regio Aalsmeer weer gaan popquizen. Vanaf 20.00 uur organiseren Ron Leegwater en Meindert van der Zwaard de ‘Popquiz Aalsmeer’ in de gezellige bovenzaal van Cultuurgebouw De Oude Veiling in Aalsmeer. Zowel Meindert als Ron zijn muziekliefhebbers en programmamakers bij Radio Aalsmeer. Al vanaf jonge leeftijd hebben zij grote interesse in top 40 feiten, hits en muziekprogramma’s. Wat dat betreft een mooi duo om de ‘Popquiz Aalsmeer’ te organiseren.

Herken de hits, de intro’s, de videoclips en de fragmenten uit de jaren 80 tot en met de hits van nu (met soms een fragment uit de jaren 70). Stel een team samen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen en geef je op d.m.v. een email aan: popquizaalsmeer@gmail.com. De kosten zijn 5 euro p.p. (contant af te rekenen op de avond zelf). Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen en is de avond vooral een feest van herkenning met veel oh ja en meezing-momenten.

Geef je snel op want vol is vol. En (niet onbelangrijk) de bitterballen worden verzorgd. De quiz start om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Gepubliceerd: 20 november 2018 om 23:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×