Regiodirecteur Verhulst neemt afscheid van Wellant

Op woensdag 31 oktober nam regiodirecteur Marien Verhulst afscheid van de regio Aalsmeer-Amstelveen en van de beide Aalsmeerse Wellant-scholen de Groenstrook en Westplas. In een feestelijk aangeklede aula van de Groenstrook werden lovende woorden gesproken door meerdere collega’s uit de regio.

Bijzonder waren ook de woorden van Thijs Vermeulen, schoolleider uit Boskoop die Marien al kent vanaf zijn 12e. Even zo speciaal was de toespraak van Roy Franssen, oud-leerling van de Groenstrook. Hij sprak vanuit zijn hart over zijn gesprekjes met Verhulst. De drie schoolleiders van de Groenstrook en Westplas, Peter Lievaart, Widjai Nakorikantodas en Ger Hofmans, presenteerden zich als de drie wijzen uit het oosten, die ieder op hun eigen wijze Verhulst goud, wierook en mirre brachten.

Afscheidslied
Het slotstuk van de afscheidsreceptie was een lied, waarbij het refrein uit volle borst door alle aanwezige personeelsleden werd meegezongen. Hierna kwam er een boot ‘aangevaren’, waarin Marien plaatsnam en op ludieke wijze de school verliet. “Een mooi, symbolisch moment! Iets wat ik nooit meer zal vergeten.
De scholen hebben mij zeer verrast met dit geweldige afscheid. Aalsmeer zal altijd, naast Boskoop, een hele speciale plek in mijn hart blijven houden!”, aldus Verhulst.

Helemaal weg bij Wellant gaat de Alphenaar niet, want hij gaat nog voor een korte periode aan het werk op de Wellant-vestiging in Brielle. Verhulst wordt opgevolgd door Hans de Koning.

 

Gepubliceerd: 4 november 2018 om 20:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×