Spectaculaire Flower Cup staat weer voor de deur

Op zaterdag 16 maart 2019 wordt sporthal De Bloemhof in Aalsmeer weeromgetoverd tot een topsporthal vol bloemen, voor een van de grootste internationale trampolinewedstrijden in Europa: de Aalsmeer Flower Cup. Het is alweer de 23ste keer dat dit internationale toernooi wordt georganiseerd.

Ook deaankomende editie kan de organisatie weer rekenen op veel belangstelling, met meer dan driehonderd deelnemers van over de hele wereld. De Aalsmeer Flower Cup is doorgaans een podium voor grote trampolinetalenten, die later in hun sportcarrière op het wereldpodium staan. Onder voormalige deelnemers vallen bijvoorbeeld de tweevoudig Olympisch kampioen Rosie Maclennan (Canada) en de winnares van het zilver op de Olympische Spelen van 2016: Bryony Page (Verenigd Koninkrijk).

Om deelname uit de hele wereld mogelijk te maken, worden de inschrijfkosten zo laag mogelijk gehouden. De kosten van het toernooi kunnen dan ook niet met het inschrijfgeld worden gedekt. Dankzij een groot aantal sponsoren in financiële en materiële zin, lukt het echter al 44 jaar om de wedstrijd te organiseren. Ook deze editie is de organisatie daarom weer op zoek naar bedrijven en particulieren die dit fantastische toernooi willen steunen.
Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden en de voordelen die het u oplevert? Neem dan contact met de organisatie via: sponsor@flowercup.nl.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 14 november 2018 om 8:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×