Verbindingsdiner in Kudelstaart

Het Verbindingsdiner is een initiatief van JCI Amstelland om verbinding te leggen tussen inwoners in de regio in een ongedwongen en gezellige sfeer. Bij De Binding in Kudelstaart zullen op zaterdag 1 december vanaf 16.00 uur leden van JCI Amstelland en inwoners die mee willen helpen, koken voor alle aanwezigen. Het diner zal aansluitend om 17.30 uur beginnen en duren tot een uur of 20.00 uur.

Het verbindingsdiner van 1 december heeft als doelstelling om verbinding in de buurt te stimuleren en wordt kosteloos aangeboden aan inwoners van Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen en omgeving door JCI Amstelland. Het evenement was de afgelopen jaren al een succes en keert nu terug op een nieuwe locatie met dit jaar als thema: duurzaamheid.

Als je je wilt opgeven voor dit evenement, kun je dat doen via de website van het JCI: jciamstelland.nl.
Aan het diner zijn geen kosten verbonden. Vind je het dus leuk om plaatsgenoten te leren kennen, lekker te eten en een gezellige avond te hebben, schrijf je dan voor 25 november in!

Het verbindingsdiner wordt georganiseerd en bekostigd door Junior Chamber International (JCI ). JCI is een internationale vereniging van ondernemende mensen. In Nederland is JCI met 2000 leden en honderd verenigingen, die ‘kamers’ worden genoemd, actief. De leden zetten zich vrijwillig in voor een positieve verandering van de maatschappij, leren hiervan, helpen elkaar en hebben bovenal een hoop lol!

Gepubliceerd: 14 november 2018 om 8:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×