Verkeersaanpassingen Raadhuisplein

Om de doorstroming en verkeersveiligheid op het Raadhuisplein en omgeving te verbeteren zijn er onlangs enkele verkeersaanpassingen ingevoerd. Zo zijn er fietsstroken aangebracht en afgelopen maand zijn er ook twee verkeersdrempels geplaatst: een op de Van Cleeffkade en een op de Stationsweg.

Afgelopen week is ook de rijrichting op de brug tussen het Raadhuisplein en de Van Cleeffkade omgedraaid en gelijktijdig de inrit van het Raadhuisplein aan de Stationsweg ook opengesteld voor uitrijdend verkeer. Later dit jaar wordt ook de huidige fietsverbinding tussen het Drie Kolommenplein en het Raadhuisplein opengesteld voor autoverkeer in beide richtingen.

Door bovenstaande maatregelen neemt met name het verkeer in de richting van de Van Cleeffkade naar de Stationsweg af. Deze voorstellen zijn afgestemd met winkeliersvereniging, hulpdiensten en Wijkoverleg.

Foto: Raadhuisplein

Gepubliceerd: 8 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×