Aalsmeerse sjoelers actief op meerdere fronten

Zaterdag 24 november is de 3e bekerwedstrijd gesjoeld in Beneden-Leeuwen. Winnaar bij de heren is Ronald Polman geworden, voor Herman Depenbrock. Patrick Haring werd 11e, Wim Voorbij 21e , Cock Tukker (terug van gebroken heup) 28e en Wim Eijlers 37e . Bij de dames won Hettie Kleine van Sandra Stoelhorst in de finale.

Zaterdag 1 december is het jaarlijkse Haarlemmermeertoernooi gesjoeld, met onder de deelnemers enkele sjoelers die ook voor Sjoelclub Aalsmeer uitkomen, maar deze keer voor een andere club meededen. Voor de 4e keer won Petra Houweling bij de dames (2038 punten). Zij had een hogere score dan de winnaar bij de heren, Leo van Tiem (2032 punten).

Wilt u ook een keer komen sjoelen? U bent altijd welkom in het Dorpshuis in Kudelstaart. De volgende sjoelavond is op donderdag 13 december en begint om 20 uur.

Foto: winnaars Haarlemmermeertoernooi: Leo en Petra

Gepubliceerd: 3 december 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×