Amateurvoetbal afgelast door winterweer

De eerste echte winterse neerslag in Nederland in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 december hebben er voor gezorgd dat al het amateurvoetbal in de regio is afgelast (zie de website van de KNVB). Ook in Zuid-Holland wordt er vandaag niet gevoetbald.

Echt lang genieten van het witte sneeuwdek zal echter niet lukken, aangezien de sneeuw al snel smelt. Mooie plaatjes levert het wel op. Heb je mooie plaatjes geschoten? Stuur ze gerust op en wie weet plaatsen we ze op onze website en/of RA-TV: info@radioaalsmeer.nl.

Voetbal

HS1: Sporting Leiden – FC Aalsmeer afgelast
HS1: RKDES vrij
HS1: TAC ’90 – KDO afgelast
HS1: Roda’23 – SDC afgelast
HS1: Legmeervogels – DSOV afgelast

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 16 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×