Start campagne: Niets extra’s? Niets om je voor te schamen!

Op maandag 17 december 2018 ging in bibliotheek Aalsmeer de campagne: ‘Niets extra’s? niets om je voor te schamen!’ van start. Wethouder Robert van Rijn was hierbij aanwezig en opende samen met Tanja de campagne die gelijktijdig in Aalsmeer en Amstelveen van start gaat.

Regelingen
Wethouder Robert van Rijn: ‘Mensen die heel weinig geld te besteden hebben leven in heel Nederland, ook in Aalsmeer. De gemeente Aalsmeer vindt het belangrijk om gezinnen die moeten rondkomen van een minimuminkomen te ondersteunen bij diverse uitgaven die voor het gezin en met name de opgroeiende kinderen belangrijk zijn. Voor deze gezinnen zijn een aantal regelingen beschikbaar.”

Schaamte
Veel mensen schamen zich als zij niet rond kunnen komen. Hierdoor durven zij vaak niet om hulp te vragen en dat is natuurlijk jammer. Met deze campagne laat de gemeente zien dat weinig geld hebben niet iets is om je voor te schamen.

Voor de campagne is gekozen voor een echt gezin. Tanja en met haar gezin is een paar dagen door een filmteam gevolgd. Hieruit zijn mooie mini-documentaires ontstaan. Deze filmpjes zijn vanaf vandaag te zien op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/helpt.

Gepubliceerd: 17 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×