Blikopener Radio terugblikker

Afgelopen maandag was biohacker Peter Joosten te gast. Hij gebruikt technologie om zijn leven en lichaam te verbeteren. Hij heeft o.a. een chip in zijn arm en doet boter in de koffie! Via de button ‘gemist’ kun je alle uitzendingen terugluisteren op de website.

Zo vertelde op 10 december psychologe Roos Pot-Kolder over het helpen van mensen met angsten door middel van virtual reality. En maandag 5 november was de Aalsmeerse Daniëlle Jonkers van Soep Aalsmeer bij ons om te praten over ondernemerschap en anders denken. Andere gasten van de afgelopen maanden waren Mark Traa van de Quest (19 november) en wethouder Robert van Rijn (26 november).

Op maandag 7 januari 2019 is ‘Blikopener Radio’ terug met als gast Maarten Lens-Fitzgerald over technologieën die bedrijven kunnen inzetten om betere resultaten te boeken.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 17 december 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×