'Door de Mangel' in 2019 terug met Tessa Copier

Op maandag 17 december nam gezinscoach Natascha Bakker plaats in de studio van Radio Aalsmeer als laatste gast in “Door de Mangel”. Zij coacht onder meer kinderen volgens het unieke programma ‘Schateiland Expeditie’. “Met behulp van een echt eiland en diverse attributen stel ik vragen aan kinderen en kom ik veel te weten en kan ik hen coachen”, aldus de Ouderkerkse van geboorte. Bakker omschreef zichzelf als sociaal, empathisch en enthousiast. Naast haar moederschap en coaching, schrijft Natascha blogs op haar eigen website en op mamaplaats.

Natuurlijk heeft ook Natascha een volgende schakel aan de inmiddels lange ketting toegevoegd. Maar eerst gaat het team van de Aalsmeerse talkshow genieten van de kerstdagen en kun je de komende twee weken luisteren naar een herhaling. Op 24 december is dat de uitzending met Christiaan Sijnen van Gentleman Place. Op 31 december zenden we de uitzending met oud-politicus Jaap Overbeek opnieuw uit.

In het nieuwe jaar, op maandag 7 januari komt dan de door Natascha Bakker aangedragen nieuwe gast: Tessa Copier. Zij is talenspecialist en geeft Engels aan kinderen van 11 tot 15 jaar. Bakker wil graag weten op welke manier zij dat doet. Klassikaal of op een andere manier?

Deze en nog vele andere vragen zullen aanstaande maandag 7 januari aan de 237e gast worden voorgelegd vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 december 2018 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×