Blikopener Radio knalt het nieuwe jaar in

Blikopener Radio gaat op maandag 7 januari knallend het nieuwe jaar in. Maarten Lens-FitzGerald vertelt hoe hij bedrijven vooruit helpt met behulp van nieuwe technologieën. Denk aan augmented reality en voice services. Wat dit precies is en hoe bedrijven het kunnen inzetten om uit de sleur te komen, hoor je van 18 tot 19 op Radio Aalsmeer! En natuurlijk proberen twee columnisten onze blikken weer te openen. Genoeg redenen om je radio op 105.9 FM (ether) of 99.0 (kabel) af te stemmen.

Heb je de laatste uitzending van 2018 op 17 december met biohacker Peter Joosten gemist? Luister de uitzending terug op radioaalsmeer.nl. De moeite waard! Peter heeft bijvoorbeeld een chip in zijn arm en drinkt koffie met boter. Alles om zijn lichaam en leven te optimaliseren.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.

 

Foto: Maarten Lens-FitzGerald (eigen foto)

Gepubliceerd: 2 januari 2019 om 11:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×