Eerste gast in 2019 in 'Door de Mangel' is Tessa Copier

Afgelopen twee weken genoot het team van ‘Door de Mangel’, de Aalsmeerse talkshow van een welverdiende kerstvakantie en kon u genieten van twee herhalingen van eerdere uitzendingen. Op kerstavond hoorde u Christiaan Sijnen en op oudejaarsavond was Jaap Overbeek opnieuw te horen. Echter op maandag 7 januari start het team weer fris aan het nieuwe jaar met een nieuwe live gast.

Talenspecialist Tessa Copier is aangedragen door Natascha Bakker. Zij geeft Engels aan kinderen van 11 tot 15 jaar en begeleidt basisscholen die iets meer met Engels willen doen. Bakker wil graag weten op welke manier zij dat doet. Klassikaal of op een andere manier?

Deze en nog vele andere vragen zullen aanstaande maandag 7 januari aan de 237e gast worden voorgelegd vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Tessa Copier (eigen foto)

Gepubliceerd: 2 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×