Toasten op het nieuwe jaar

Komende maandag 7 januari organiseert de gemeente Aalsmeer weer haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Dit jaar niet in het gemeentehuis, maar in het Dorpshuis ’t Podium aan de Kudelstaartseweg in Kudelstaart.

Op deze avond nodigt het gemeentebestuur alle inwoners uit om het glas op een voorspoedig 2019 te heffen. Traditiegetrouw is Radio Aalsmeer daar natuurlijk bij. Van 20.00 tot 22.00 uur verzorgt de lokale omroep een live uitzending vanuit Kudelstaart en zal met vele prominente en andere aanwezige Aalsmeerders en Kudelstaarters vooruitblikken op het nieuwe jaar.

De uitzending zal verzorgd worden door Niels Tenhagen (techniek), Rinus van Itterzon, Sem van Hest, Erik Kreike en Anna-Maria Mantel zullen de presentatie voor hun rekening nemen. ‘De Top 10 van…’ en een uurtje ‘Intermezzo’ zullen daardoor komen te vervallen.

Foto: Burgemeester Jeroen Nobel vorig jaar (Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 5 januari 2019 om 18:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×