‘Echt Esther’ interviewt thrillerschrijfster

Esther Sparnaaij trapt januari af met schrijfster Anita Pronk uit Amstelveen. Anita schreef een boek over haar eigen ervaringen in de liefde. Het zijn mooie en angstaanjagende ervaringen en donderdag is zij tussen 19.00 en 20.00 te gast in de studio. Wil jij kans maken op een exemplaar van het boek, mail dan voor donderdag waarom jij het boek graag wil lezen naar esther@radioaalsmeer.nl. In de uitzending maakt Anita zelf bekend wie de winnaar is.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Pronk (eigen foto)

Gepubliceerd: 7 januari 2019 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×