Kunst en cultuur in 'That's Life'

Ook Jenny Piet en Wilbert Streng zijn weer terug met hun kunst en cultuurverhalen die “gewoon verteld moeten worden”. ‘Donderdag 31 januari is het gedichtendag en KCA geeft die avond dichters uit Aalsmeer de kans om een gedicht met het thema vrijheid te schrijven. Ans de Kruijf en Marijke Haremaker komen erover vertellen.

Ambassadeur
Op 19 januari opent het Flower Art Museum een nieuwe expositie met deze keer veel Japanse invloeden, waaronder Sogetsu Ikebana Artist met prachtige bloemwerken. Deze expositie wordt geopend door de Japanse ambassadeur Mr H. Inomata en zijn vrouw. Constantijn Hoffscholte en Karina Tan lichten toe.

Foto-expositie
Het Oude Raadhuis heeft op dit moment een foto-expositie waar veel over gepraat wordt. Er valt niet zomaar uit te leggen wat je kunt zien in deze expo, vandaar dat Heleen van Haaften van het KCA Oude Raadhuis de kunstenaars Ellen de Vries en Bethany Forest meeneemt om de kunst met natuur en fotografie toe te lichten.

De Werkschuit
Tenslotte Margo Tapas en Anja van Leeuwen, bestuurders van De Werkschuit. De cursussen zoals schilderen, fotografie, boetseren, etc. beginnen weer dus Margo en Anja nodigen u uit om op 19 januari langs te komen op de open dag van de Werkschuit. De muziek in de uitzending is de keuze van de gasten en de radiotechniek wordt verzorgd door Dennis Wijnhout.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jenny Piet

Gepubliceerd: 7 januari 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×