‘Vrijdagavondcafé’ weer geopend

Presentator Ron Leegwater spreekt de organisaties van een aantal bekende Aalsmeerse evenementen over de plannen voor 2019. Onder andere Erna, voorzitter SPIE over de Pramenrace, Roland en René over de jubileumeditie van de Feestweek Aalsmeer en Mike over Vuur&Licht op het Water.

Tevens kijkt Ron met Wethouder Robert-Jan van Duijn naar de politieke uitdagingen voor dit jaar. En tussen deze korte interviews door natuurlijk aandacht voor muziek uit de jaren ‘80 en de lekkere hits van nu. Ook de Soulshow-classic, de gezellige meezinger, een nummer 1 uit het Top40-archief, de Twitterhit en het hilarische radiospelletje Soundmemory staan vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur weer op het menu.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 januari 2019 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×