Bijbel in nieuw jasje bij ‘Blikopener Radio’

Hoe vertaal je Bijbelverhalen naar onze 21e eeuw? Hoe zorg je ervoor dat je er nog belangrijke lessen uit kunt halen? En wat is de link tussen eeuwenoude tradities en nieuwsberichten van nu? Maandag 14 januari praten we erover met Alain Verheij. Hij is theoloog en schrijft blogs en stukken voor tijdschriften en kranten. En hij is ook te horen op de radio en te zien op tv. We twijfelen er niet aan dat deze gast wederom gaat zorgen voor heerlijke blikopeners!

De blikopeners van ondernemer Maarten Lens-FitzGerald en onze columnisten gemist? Luister de uitzending van maandag 7 januari terug op radioaalsmeer.nl. Maarten vertelt o.a. over innovatie binnen bedrijven met behulp van Augmented Reality en voice services.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.

Foto: Alain Verheij (eigen foto)

Gepubliceerd: 7 januari 2019 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×