'Door de Mangel' gaat coachen met honden

Op maandag 7 januari was talenspecialist Tessa Copier de 237e gast in ‘Door de Mangel’. Zij geeft Engels aan kinderen van 11 tot 15 jaar en begeleidt basisscholen die iets meer met Engels willen doen. “Engels is bij mij geen les, maar een uurtje lekker bezig zijn. Het moet vooral leuk zijn”, aldus Copier. Daarvoor was de Amstelveense van geboorte o.a. werkzaam als au pair, in de reiswereld, als stewardess, in de horeca en in het basisonderwijs. Tessa is getrouwd met een Zeeuw. “Zeeland is een provincie met een eigen cultuur. Dat ben ik via mijn maan gaan waarderen”, aldus de Aalsmeerse.

Coachen met honden
Uiteraard heeft ook Tessa een volgende schakel aan de inmiddels lange ketting toegevoegd.  Op maandag 14 januari komt Nancy Bakker naar de studio. “Zij is coach en zet haar hond daarbij in. Ik ben erg benieuwd hoe een hond kan helpen”.
Deze en nog vele andere vragen zullen aanstaande maandag 14 januari aan de 238e gast worden voorgelegd vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist

Foto: Nancy Bakker en Fergie (eigen foto)

Gepubliceerd: 10 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×