'Echt Esther' over de gelijkheid der seksen

Hoe geëmancipeerd zijn wij in 2018? Gelijkheid tussen de seksen, is daar nu eigenlijk vandaag de dag wel sprake van? Mieke van Nistelrooij schreef er een boek over: ‘God is geen man, de noodzakelijke taalupdate na 300 jaar.’ Het boek legt de basis voor een correct sekse-gerelateerd taalgebruik.

In deze tijd komt het streven naar gelijkheid van vrouw en man opnieuw op velerlei manieren boven drijven. In welke zaken komt dit terug? Hoe kunnen we er zo mee omgaan dat er meer gelijkheid ontstaat? Esther bespreekt de ideeën van Mieke donderdag om 19.00 uur. Vragen voor Mieke mag je mailen naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 januari 2019 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×