De band 'Lightless' in 'Jan & Jansen Live'

Lightless is een band die bestaat uit vier mannen die elkaar weer vonden in de liefde voor muziek en vriendschap voor elkaar.  Zij spelen eigen nummers met poppy en folky invloeden. Van ingetogen naar meer swingend, maar altijd met melodie en dynamiek. Sfeervol en akoestisch uitgevoerd.

Lightless bestaat uit: Jan Willem Meijer (gitaar, mandolin en vocals), Rick Boekhout van Solinge (Cajon), Martijn van Leeuwen (bas, gitaar en vocals) en Cees de Gelder (vocals en gitaar). De band is komende zaterdag te gast bij ‘Jan & Jansen Live’ en zullen uiteraard de nodige nummers laten horen.

Jan & Jansen Live‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 december 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×