'Echt Esther' zoekt vrijwilligers voor VUmc

Brigitte van Tetterode-Buijs en Marian Voorpostel komen donderdag naar de studio om te vertellen over het Gastenverblijf van het VUmc. Dit is een logeervoorziening met 25 kamers voor familieleden van (ernstig) zieke patiënten, die in het VU of AMC ziekenhuis liggen, voor korte of langere tijd. Voor familieleden is het Gastenverblijf een voorziening om dichtbij hun dierbaren te kunnen zijn voor zo lang als nodig is.

Het Gastenverblijf heeft een steeds hogere bezettingsgraad. Daarom zoeken de dames nieuwe vrijwilligers voor diverse diensten. Wat houdt het werk precies in? Zijn er vaste werktijden? Hoelang zijn de dames zelf al actief? Esther Sparnaaij neemt het allemaal met hen door.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Brigitte van Tetterode-Buijs

Gepubliceerd: 10 december 2018 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×