'Door de Mangel' ontvangt voedingsdeskundige

Deze week was de Kudelstaartse bierbrouwende bankier Paul Buck te gast in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. Hij is de interne bankier van een grote Amerikaanse multinational en wist in begrijpelijke taal uit te leggen wat de functie van Treasury inhoudt. Ook vertelde hij enthousiast over zijn grote hobby: bierbrouwen. In de Kudelstaartse brouwerij ‘De Bezwooren Kerf’ fabriceert hij samen met zijn zwager het lokale Buckbier. “Het is jammer dat de lokale horeca en middenstand het eigen bier nog niet zo omarmen”, aldus de Kerkrader van geboorte die zich ook graag verdiept in de geschiedenis. De drie kernwoorden die hij bij zichzelf vindt passen, zijn: rustig, luisterend en duizend procent. Wat Buck daarmee bedoelt kun je terugluisteren via uitzending-gemist.

Ook Paul is natuurlijk opzoek gegaan naar een opvolger. Als nieuwe schakel aan de ketting heeft de bierbrouwer Trudy van den Aardweg gevraagd. Zij is orthomoleculair voedingsdeskundige en gewichtscoach, maar was dat niet altijd. “Trudy komt oorspronkelijk uit de financiële wereld. Ik ben erg benieuwd of zij daar geen heimwee naar heeft”, aldus de Kudelstaartse Limburger. Deze en nog vele andere vragen zullen aanstaande maandag 10 december aan de 235e gast worden voorgelegd vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Trudy van den Aardweg

Gepubliceerd: 7 december 2018 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×