Rode Kruis Aalsmeer stopt sociale activiteiten

Op vrijdag 14 december sloeg het Rode Kruis het boek van haar sociale activiteiten definitief dicht. Activiteiten die de lokale afdeling al 70 jaar organiseerde. In de toekomst wil het zich meer gaan richten op nood- en evenementenhulp.

Het bestuur had voor deze gelegenheid een speciale feestavond georganiseerd voor alle vrijwilligers, oud-bestuursleden en Leden van Verdiensten. Het Rode Kruis Aalsmeer bestaat al 70 jaar.
De feestavond stond in het teken van terugblikken, maar ook van doorpakken naar de toekomst. Diverse (oud) betrokkenen blikten op hun manier terug op het verleden en verzorgden de muzikale intermezzo’s.

Rode Kruis voorzitter Dick Overkleeft benadrukte aan het eind van de avond nog maar eens dat alle sociale activiteiten bij andere organisaties zijn ondergebracht en dat eigenlijk alles gewoon doorgaat maar dan in een letterlijk ander jasje.

Gepubliceerd: 19 december 2018 om 7:43 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×