Zilveren vrijwilligers Boerenvreugd

De kinderboerderij Boerenvreugd is eigendom van Stichting Kinderboerderij Aalsmeer (SKBA). Deze stichting, met alleen maar vrijwilligers, heeft de kinderboerderij vanaf begin jaren negentig ontwikkeld tot een educatieve, recreatieve en veelzijdige organisatie, waar vele duizenden mensen jaarlijks van genieten.

Tijdens de laatste vrijwilligersavond van de Stichting Kinderboerderij Aalsmeer heeft het bestuur afgelopen vrijdag de vrijwilligers van het eerste uur nog eens extra in het zonnetje gezet. Dit jaar bestaat de kinderboerderij aan de Beethovenlaan 25 jaar. In dat kader ontvingen Diana, Martine, Rina, Cees, Frans, Ruud, Henk en Jaap als vrijwilligers die al een kwart eeuw actief zijn, een speldje als waardering voor hun inzet en trouw. Kees en Roel ontbreken op de foto.

Foto: een deel van de jubilarissen

Gepubliceerd: 19 december 2018 om 7:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×