Trainerscarrousel: Bragonje stopt, Van Garderen verlengt

Voetbalclub FC Aalsmeer heeft bekend gemaakt dat zondagtrainer Marco Bragonje zijn contract niet verlengt bij de 3e klasser. Bragonje is met zijn derde seizoen bezig. Het bestuur meldt op de website van de voetbalclub: “Na twee mooie seizoenen en naar we hopen ook nog een mooi derde seizoen, zal Marco een andere weg inslaan”.  De Technische Commissie van de club heeft nu mooi de tijd een waardige opvolger te vinden.

Cor van Garderen, de hoofdtrainer van de zaterdagafdeling, heeft daarentegen zijn contract wel verlengd. Donderdag 20 december zette hij zijn handtekening onder een nieuw jaarcontract. De club is blij dat er al zo snel duidelijkheid is en ziet de sportieve toekomst met vertrouwen tegemoet.

Foto: Cor van Garderen (Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 21 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×