XTC en MDMA gevonden in Aalsmeer

De politie heeft afgelopen maandag 26 november in verschillende plaatsen in Nederland twaalf personen aangehouden voor betrokkenheid bij productie en export van verdovende middelen van Nederland naar Scandinavië. Ook in België is een aanhouding verricht. De aanhoudingen en doorzoekingen van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid vonden plaats in woningen en opslagruimten in Utrecht, Vleuten, Woerden, Maarssen, Houten, Waardenburg, Almere, Lopikerkapel en ook in Aalsmeer.

Tabletteren
In Maarssen werd een persoon op heterdaad aangehouden bij de productie, het zogenaamde tabletteren, van XTC-pillen. In Aalsmeer werd in een opslagbox 20 kilo MDMA en 12000 XTC-pillen aangetroffen.
Bij de doorzoekingen zijn naast de aanzienlijke hoeveelheden verdovende middelen en grondstoffen voor het produceren van verdovende middelen, bijna één miljoen euro contant geld aangetroffen.

Meer aanhoudingen
Ook werden twee vuurwapens met munitie en drie alarmpistolen gevonden. Verder werden onder andere vrachtwagens, luxe personenauto’s en een geldtelmachine in beslag genomen.  Meerdere aanhoudingen en doorzoekingen in de nabij toekomst worden niet uitgesloten.

Bron: politie.nl
Foto: politie.nl

Gepubliceerd: 1 december 2018 om 0:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×