Trainer De Jong tekent voor 9e seizoen bij KDO

Op woensdag 28 november jl. zijn het veldvoetbalbestuur van KDO en hoofdtrainer Raymond de Jong overeengekomen de samenwerking opnieuw voor één jaar te verlengen. Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en de staf is er besloten om de vruchtbare relatie voort te zetten met de 50-jarige Kwakelaar. Hij gaat in augustus beginnen aan zijn negende seizoen op rij bij de Kwakelse voetbalselectie.

Hiermee wordt Raymond de Jong de langstzittende trainer ooit bij de Kwakelaars, wat uniek genoemd mag worden. Wat goed is behoeft geen wijziging, zo redeneert men in De Kwakel. Trainer De Jong handhaafde zich o.a. vorig seizoen ‘eenvoudig’ in de 2e klasse C als debutant, nadat hij KDO in het seizoen 2016-2017 naar het kampioenschap in de 3e klasse A leidde.

Raymond de Jong traint de selectie door middel van het periodering systeem, waardoor de trainingen gestructureerd opgebouwd worden gedurende het seizoen. Dit in combinatie met zijn goede contactuele eigenschappen, fanatisme plus tactisch en technisch inzicht, heeft ertoe geleid dat er goede resultaten zijn neergezet door de Kwakelse selectie. Het vertoonde spel, de ruimte voor teambuildingsactiviteiten en positieve sfeer binnen de selectie zijn daarnaast belangrijke pre’s voor de huidige trainer. Tot slot heeft de enthousiaste trainer meer dan voldoende draagkracht bij KDO en heeft hij aantoonbaar selectiespelers recent beter gemaakt.

Met bovenstaande in ogenschouw genomen, hebben de trainer, de spelers en het bestuur er alle vertrouwen in dat de huidige resultaten in de tweede klasse nog verder geoptimaliseerd kunnen worden in het lopende seizoen en volgend seizoen.

Foto: Raymond de Jong

Gepubliceerd: 1 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×