Burgemeester ondertekent convenant veilig ondernemersklimaat

Op 30 januari tekenden alle partners van het Platform Veilig Ondernemen (PVO)
het convenant 2019-2022. Met dit convenant verbinden partijen zich aan het platform en werken zij samen aan een veiliger ondernemersklimaat in de regio Amsterdam-Amstelland. Burgemeester Jeroen Nobel ondertekende het convenant namens gemeente Aalsmeer.

Naast burgemeesters en wethouders van de Amsterdam-Amstelland gemeenten tekenden vertegenwoordigers van ondernemers- en brancheverenigingen, Politie Eenheid Amsterdam en het Openbaar Ministerie het convenant. Alle partijen willen de
samenwerking op het gebied van veilig ondernemen in de regio versterken en samen de
strijd aangaan tegen zaken, zoals ondermijning, overvallen, winkeldiefstal en cybercrime.

Gepubliceerd: 31 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×