Buurtvereniging ‘De Pomp’ sponsort Stichting SAM

Buurtvereniging ‘De Pomp’ heeft geld beschikbaar gesteld aan Stichting SAM om daarvan bodywarmers voor alle vrijwilligers van het rolstoelwandel- en fietsproject aan te schaffen. De pas opgerichte Stichting SAM was opzoek naar sponsoren om bodywarmers en polo’s voor alle vrijwilligers aan te kunnen schaffen. Tijdens de laatste vergadering van Buurtvereniging ‘De Pomp’ besloot het bestuur dat zij de kosten van de bodywarmers zouden willen dragen.

Er was één kleine voorwaarde: het logo van Buurtvereniging ‘De Pomp’ moest ook op de bodywarmers geprint worden. Op dinsdag 19 februari a.s. hoopt de Stichting SAM de kleding aan de vrijwilligers te kunnen overdragen, zodat meteen daarna het rolstoelwandel-project weer van start kan gaan.

Afgelopen week is ook de website van de Stichting SAM ‘online’ gegaan: stichtingsam.eu. Let op: géén .nl maar
.eu.

Gepubliceerd: 28 januari 2019 om 22:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×