‘Méér dan judo’ in actie voor ‘Living Memories’

Een spectaculaire judodemonstratie en zoveel mogelijk judoworpen om geld op te halen voor het goede doel. De judoka’s van judoschool ‘Méér dan judo’ zetten zaterdag 23 maart tijdens de actiedag Let’s Make Memories al hun vaardigheden in voor Stichting Living Memories.

Coach Ron van Raaphorst van ‘Méér dan judo’ is ongelofelijk trots op zijn judoka’s. “Het zijn allemaal helden die zich inzetten voor een fantastisch mooi doel. Vanuit het judo leren wij anderen te helpen die onze steun nodig hebben”.

Niet vanzelfsprekend
De sportieve leerlingen van ‘Méér dan judo’ weten heel goed dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is en dat het leven zomaar anders kan lopen. Daarom dragen zij graag hun steentje bij. Eén van hen zegt daarover: “Het is natuurlijk verschrikkelijk om je kind op jonge leeftijd te verliezen. En we vinden het belangrijk dat de ouders dan nog wel een mooie herinnering hebben aan de tijd die ze gehad hebben met hun kind”.

Gratis
Stichting Living Memories maakt videoportretten van kinderen met een beperkte levensverwachting. De portretten worden gemaakt door professionele videomakers die hun vaardigheden vrijwillig inzetten. De gezinnen krijgen de portretten gratis, de kosten worden gedragen door sponsors en donateurs.

Actiedag
De actiedag Let’s Make Memories op 23 maart wordt gehouden in de sporthal bij zwembad De Waterlelie aan de Dreef. Naast de judoactie om 16.15 uur, is er een zes uur durende spinningmarathon van 10.00 uur tot 16.00 uur, een bootcamp en Dance for Kids. De dag wordt afgesloten met een barbecue en een spetterend optreden van de band Hollands Diep.

De judoactie steunen, inschrijven voor de spinningmarathon of het aanmelden van een eigen actie kan via de website www.letsmakememories.nu.  Informatie over Stichting Living Memories is te vinden op
www.stichtinglivingmemories.nl.

Foto: Meer dan Judo (eigen foto)

Gepubliceerd: 28 januari 2019 om 22:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×