De kracht van de gedachte helpt werkzoekenden

De Bibliotheek Amstelland organiseert op donderdagochtend 31 januari een nieuwe netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Gastsprekers zijn lifecoaches Yolanda Janssen en Esther Saelman. Zij geven een presentatie over stress bij werkzoekenden.

De zoektocht naar een nieuwe baan kan eenzaam en moeilijk zijn. Dan is het fijn om even op adem te komen en ervaringen en tips uit te wisselen. De Bibliotheek Amstelland organiseert hiervoor netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Een mooie gelegenheid om te netwerken en in beweging te blijven op de arbeidsmarkt.

Stress
Er zijn diverse situaties die stress kunnen opleveren wanneer je op zoek bent naar werk. Denk hierbij aan: een sollicitatiegesprek; jezelf presenteren, omgaan met afwijzing, het contact met het UWV, je familie en vrienden die herhaaldelijk vragen of je al een baan hebt. Zo heb je zelf vast nog wel meer voorbeelden. Sta jij weleens stil bij hoe jij omgaat met dergelijke situaties?

Kracht van de gedachte
In de interactieve presentatie van lifecoaches Yolanda Janssen en Ester Saelman word je meegenomen in de gedachtewereld van de werkzoekende en de invloed die je zelf op je gedachten kunt uitoefenen. Kortom, aan de slag met de kracht van de gedachte. Een boeiende presentatie en de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen die jou op weg helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De Walk&Talk  bijeenkomsten vinden iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10:30 tot 12:30 uur in de bibliotheek aan het Stadsplein. Telkens met een ander onderwerp en andere sprekers.

Praktische info
Donderdag 31 januari, van 10.30 tot 12.30, Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via Anton Furnée, a.furnee@debibliotheekamstelland.nl

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 18 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×