'Door de Mangel' ontvangt horecaondernemer Moniek Visser

Afgelopen maandag ontving het team van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ hun 239e gast. Webdesigner Joeri Visser is net gestart als zelfstandig ondernemer. Hij maakt websites, ontwerpt logo’s, maar doet ook aan social media advertising. “Daar kan ik mijn klanten een stap verder in brengen”, aldus de ras-Aalsmeerder. Hij omschrijft zichzelf als enthousiast, ondernemend en betrokken. Daarnaast houdt Visser van varen op de Poel en doet hij graag leuke dingen met zijn vrienden en vriendin. “Later een leuk reisje maken met haar en onze jonge kinderen, lijkt mij heel leuk”, vertelde de IT-er die aangaf ook veel aan het ZAAI-project te hebben.

Zoals gebruikelijk heeft ook Joeri een nieuwe gast gevraagd voor komende maandag 28 januari. Om 19.00 uur neemt Moniek Visser plaats achter de microfoon. “Zij is mijn nichtje en sinds kort uitbater van het restaurant in “De Oude Veiling”. Daarvoor heeft zij al veel horeca-ervaring opgedaan in verschillende Aalsmeerse restaurants. De vraag van Joeri aan haar gaat echter over totaal iets anders: “Wie is haar favoriete neefje?”, grapte Joeri. Deze en nog vele andere vragen zullen maandag 28 januari aan de 239e gast worden gesteld in ‘Door de Mangel’. Ook het voorwerp dat Moniek gaat meenemen is zeer bijzonder, maar dat hoor je a.s. maandag vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Moniek Visser (eigen foto)

Gepubliceerd: 25 januari 2019 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×