'Echt Esther' over de Kudelstaartse zorgboerderij

Soms moet je dromen maar gewoon uitspreken en waarmaken. Daarom schuiven Richard en Ilse Zethof donderdag aan bij ‘Echt Esther’. Ilse schreef 5 januari op ‘Aalsmeer Vandaag’ over hun plannen voor het opzetten van een zorgboerderij in Kudelstaart. Daar wil presentatrice Esther Sparnaaij natuurlijk graag alles van weten. Heb jij ook een vraag voor Richard en Ilse? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl en vergeet niet te luisteren donderdag om 19. 00 uur op Radio Aalsmeer.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Richard en Ilse Zethof

Gepubliceerd: 28 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×