'Weekend Magazine' weer terug op zaterdag

De zaterdagmiddag op Radio Aalsmeer krijgt een vernieuwd gezicht. Eerder konden we al melden dat het ‘Weekend Magazine’ op Radio Aalsmeer weer terug is van weggeweest. Jan van Veen verzorgt iedere zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur het bekende informatieve programma.

Daarnaast zal het programma ‘DownTown Radio’ vaker te horen zijn tussen 13.00 en 14.00 uur. Ilse Zethof, Dennis Wijnhout en Rinus van Itterzon verzorgen minimaal 1x per maand dit speciale programma waar o.a. initiatieven voor mensen met een verstandelijke beperking de aandacht krijgen.

Na ‘DownTown Radio’ zal het ‘Weekend Magazine’ weer verder gaan tot 15.00 uur met presentator Rinus van Itterzon. In de weken dat er geen ‘DownTown Radio is, zal het ‘Weekend Magazine’ tot 15.00 uur duren. Uiteraard is er dan ook weer aandacht voor alles wat er in Aalsmeer en Kudelstaart gaande is: cultuur, sport, educatie, evenementen, verenigingen, enzovoorts.

Foto: Rinus van Itterzon

Gepubliceerd: 28 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×