'DownTown Radio' in nieuw jasje

Aanstaande zaterdag wordt DownTown Radio weer uitgezonden. Het programma is in een nieuw jasje gestoken met een nieuw presentatieteam. De vertrouwde stem van Kim Maarse is niet meer te horen, maar Rinus van Itterzon neemt haar plekje achter de microfoon met veel enthousiasme over. Dennis Wijnhout is wel weer van de partij en de heren worden voortaan bijgestaan door Ilse Zethof. Naast veel aandacht voor DownTown Ophelia worden ook andere lokale initiatieven in de spotlights gezet die zich inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking. Het programma wordt minimaal 1x per maand uitgezonden en in mei en juni iedere zaterdagmiddag.

Zaterdag komt Dirk Box, oprichter van Stichting Dag van je Leven, naar de studio om onder andere te vertellen over het inzetten van een snoezelbus en het nieuwe concept van het unieke feest tijdens Feestweek Aalsmeer. De voorbereidingen voor DownTown Ophelia komen ook aan bod en de 17-jarige Michiel komt gezellig naar de studio en mag zijn favoriete top 3 presenteren. Dat wordt zeker een feestje! DownTown Radio wordt zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur uitgezonden.

Foto: vlnr Rinus, Ilse en Dennis

Gepubliceerd: 28 januari 2019 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×