'Door de Mangel' over Buurtgezinnen

Afgelopen maandag was Moniek Visser de 239e gast van het team van de talkshow ‘Door de Mangel’. De uitbater van het restaurant in ‘De Oude Veiling’ is als een vis in het water in de bediening. De ras-Aalsmeerse heeft veel ervaring opgedaan in de plaatselijke horeca en nu voor zichzelf begonnen met haar man die haar op de dansvloer ten huwelijk vroeg. Visser is veel op de Westeinderplas te vinden, in de zomer en in de winter. Zij noemde zichzelf een gezellige, praatgrage bezige bij. “Ik heb weinig tijd voor hobby’s, maar gebruik elk vrij moment om tijd door te brengen met ons dochtertje”, aldus Visser.

Esther Karssing
Volgens het bekende doorgeefsysteem heeft ook Moniek een nieuwe gast gevraagd voor komende maandag 4 februari. Vanaf 19.00 uur schuift Esther Karssing aan in de studio. “Zij is coördinator van Buurtgezinnen in Aalsmeer. Gezinnen die voor andere gezinnen die overbelast zijn, iets kunnen betekenen. Ik wil wel weten hoe dat concept precies werkt”, vroeg Visser zich af. Deze en nog vele andere vragen zullen maandag aan de 240e gast worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Karssing (eigen foto)

Gepubliceerd: 28 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×