Drukke jaarwisseling brandweer Aalsmeer

De jaarwisseling is voor de Aalsmeerse brandweer met 14 uitrukken druk verlopen. De spuitgasten werden onder andere gealarmeerd voor een schoorsteenbrand, woningbrand, OMS-meldingen en heel veel container- en buitenbranden. Een OMS-melding is een automatische brand melding die binnenkomt via het Openbare Meld Systeem (OMS) en rechtstreeks naar de meldkamer gaat.

Vrachtwagenbrand
Ook op de tweede dag van het nieuwe jaar mochten de brandweermannen aan het werk, want op woensdagochtend 2 januari was er sprake van een vrachtwagenbrand. De laadbak van een vrachtwagen die was ingezet voor het opruimen van vuurwerkafval vatte vlam. De vrachtwagenchauffeur hield het hoofd koel, reed naar de brandweerkazerne aan de Zwarteweg en belde daar 112. De brandweer had het vuur snel onder controle waarna de vrachtwagen weer verder kon met zijn werkzaamheden.

Foto: Kazerne Aalsmeer

Gepubliceerd: 2 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×