'Echt Esther' over zelfreflectie

Stephanie van Schie liep in 2013 hersenletsel op en medisch gezien was er geen hulp beschikbaar. Daar liet Stephanie het niet bij zitten. Zij realiseerde zich dat haar verandering van binnenuit moest komen. Zoals Einstein al stelde: “als je het zelfde blijft doen en je verwacht andere resultaten, dan ben je niet wijs”.
Stephanie deed het anders. Ze deed aan zelfreflectie en kwam tot mooie inzichten. Deze inzichten heeft zij  gebundeld in haar eerste boek: ‘Eigentijdse Wijsheden’.  Daar bleef het niet bij. Ze bracht ook een tweede boek uit: ‘Hersenletsel – balans in je leven’. Dit tweede boek zit vol met tips over hoe je omgaat met hersenletsel en hoe je zelf wellicht het maximale aan herstel uit je situatie kunt halen.
Reden genoeg om Stephanie uit te nodigen in de studio voor een goed gesprek. Heb jij nu al een vraag of een boodschap voor Stephanie, mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Stephanie van Schie (eigen foto)

Gepubliceerd: 21 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×