Liesbeth Zeldenthuis in 'De Top 10 van...'

‘De Top 10 van…’ is het programma waarin de gast zijn tien favoriete nummers mag laten horen. Zo ook aanstaande maandag 21 februari. Dan is het Liesbeth Zeldenthuis die te gast is bij het wekelijkse programma van Frank van Klingeren en Rinus en Talitha van Itterzon. Liesbeth is werkzaam in het basisonderwijs en toneelspeelster bij toneelvereniging Kudelstaart. Het laatste stuk waarin zij speelde was ‘Boeing Boeing’, waarin zij van een bijrol een hilarische hoofdrol maakte. Daarmee ontving zij lovende kritieken.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Liesbeth Zeldenthuis (eigen foto)

Gepubliceerd: 14 januari 2019 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×