Webdesigner Joeri Visser in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag ontvingen Mylène en Elbert hondencoach Nancy Bakker als 238e gast in ‘Door de Mangel’. Zij gebruikt haar hond Fergie bij het coachen van volwassenen en kinderen. “Een hond kan de drempel voor een cliënt lager maken om zich open te stellen”, aldus de Brabantse van geboorte, die het geweldig vindt om de kwaliteiten van iemand te ontdekken. Ze noemt zichzelf enthousiast, sensitief en bescheiden. “Vroeger stond ik graag op het podium in playbackshows op school. Nu vind ik dat best wel spannend”.

Ook Nancy heeft de ketting weer langer gemaakt door een volgende schakel toe te voegen. Voor maandag 21 januari heeft zij Joeri Visser gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. “Hij is 25 jaar en net gestart als ondernemer. Als webdesigner maakt hij o.a. websites, webshops en ontwerpt hij logo’s. Ik wil graag van hem weten wat hem ertoe heeft gedreven om op zo’n jonge leeftijd een eigen bedrijf te starten”, aldus Aalsmeerse hondencoach. Deze en nog vele andere vragen zullen maandag 21 januari aan de 239e gast worden voorgelegd vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 januari 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×