Henk Heil overleden

Vrijdag bereikte ons het trieste nieuws dat onze gewaardeerde collega Henk Heil afgelopen vrijdag op 70-jarige leeftijd is overleden. Henk maakte o.a. samen met Hans Ralten om de week op dinsdagavond het programma ‘Goed Nieuws’. Ook zag Henk met zijn boekhoudkundige achtergrond toe op de controle van onze cijfers. 

We zullen ons Henk herinneren als een aardige, hulpvaardige en geïnteresseerde man, die zich al sinds 1992 met hart en ziel heeft ingezet voor de kerkelijke radio bij onze omroep. Hij stond altijd klaar met een luisterend oor, hielp waar nodig en zal zeer worden gemist.

Wij wensen zijn dierbaren veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en programmamakers
Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 5 januari 2019 om 17:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×